Alla inlägg under mars 2008

Av Eve - 29 mars 2008 10:55


Uppe och trött, efter att ha sovit alldeles för länge. Konstiga drömmar om trappor och hus och annat weird. Så går det när man tar sovmorgon. Let's Dance över nu, Tina är en värdig vinnare, dock hade jag Tony som favorit. Undrar nu vad man egentligen ska hitta på, på fredagskvällarna framöver... Idag blir det väl till att försöka göra lite bokföring. De andra har tenta nu, får hoppas de klarar det den här gången!

Av Eve - 28 mars 2008 19:12


Känner mig gammal just nu. Gammal, dum, oerfaren och oälskad. Ibland är det verkligen jobbigt att bo själv. Tystnaden gör att jag tänker för mycket. Eller känner efter för mycket. Eller nåt sånt. Eller också är det bara en sådan kväll.


Jag har inte rest mycket. Har inte upplevt en massa andra kulturet, en massa andra länder som andra har gjort. Har inte jobbat flera år, har inte upplevt det ena, har inte upplevt det andra. Fortfarande singel, bara i början av min utbildning, tvivlar på att jag kommer få jobb efter examen, är inte sådär exceptionellt bra på något, har inte som är "min grej" helt enkelt.


Och jag befinner mig 112 mil hemifrån i ett kallt och snöigt land.

Av Eve - 27 mars 2008 10:40


Sådär, tvätten och disken är avklarad. Och lite städning. Dock återstår mycket, framförallt en röjning bland alla papper. Jag samlar på mig saker, som jag inte kan slänga sen. Kommer ha bokhyllan full med pärmar när jag är färdigutbildad. Och skrivbordet full med en massa "det här kan vara bra att ha någon gång" papper.


Jaja, hur som helst, funderar på att baka äppelpaj. Det är gott det i alla fall...

Av Eve - 26 mars 2008 18:24


Efter lite förmiddagsplugg, samt lunch på STUK, blev det en liten tur in till stan. Där inhandlades hårfärg till mig, A & L bestämde färg, jag hade inte mycket att säga till om jag inte :) Haha, det känns faktiskt helt okej, blir rött den här gången, riktigt rött. A hade velat ha något riktigt extremt rött, som verkligen sticker i ögonen, men hon hittade inte det. Så det fick bli en lite mildare röd. Dock tror jag att jag ska bli blond igen, nästa gång jag färgar det, eller tja, efter sommaren nån gång. Men då ska det göras ordentligt, hos frisör, så det verkligen blir bra. Menmen, det dröjer ju lite, kanske ändrar mig igen. Annars är jag faktiskt lite sugen på att färga håret svart igen, men då blir det ännu svårare att gå tillbaka till blond, så jag tror att jag hoppar över det.


Gammal bild på mig, med långt hår, svart med röda slingor...

Av Eve - 26 mars 2008 09:00


Skjuter nog upp disken till i eftermiddag... Annars så är jag lite i valet och kvalet ifall jag ska beställa två Winnerbäck skivor för 49 kr/st eller inte. Fraktfritt på Cdon just nu nämligen, även om jag som student alltid har det. Samt om jag ska fylla på mitt busskort eller inte. Kostar ju nästan 400 kr för en månad så känns inte som om det är värt det. Men sen som idag, när jag ska på yoga, så kostar det 40 kr fram och tillbaka. Och det är ändå bara ca 10 rundor in till stan. Så kanske ändå är värt det. Får fundera vidare lite.

Av Eve - 26 mars 2008 08:17


Upp i tid kom jag iaf idag, även om det inte blev någon tvätt då det var ont om tvättider. Saknar att ha en egen tvättmaskin. Men det dröjer nog. Annars så funderar jag på att åka hem igen en sväng i slutet av april, vi har en vecka ledigt då. Om det inte blir en omtenta i fysiken då. Skulle visserligen kunna åka ändå, men det blir lite kortare tid hemma isf. Får hoppas jag klarar fysiken, behöver ju bara sju poäng. Borde kunna skrapa ihop det. Lösningar och svar ligger upp på hemsidan nu, har klarat andra uppgiften, tre poäng där, kan ha klarat första, minns inte riktigt hur jag svarade på den, men kanske tre poäng där. Inte klarat tredje, men kanske något poäng där, fjärde kanske jag kan få några poäng på också... Får hoppas jag klarar det helt enkelt. Nu måste jag nog se till att få något gjort den här morgonen också. Borsta tänderna och diska står på schemat härnäst...

Av Eve - 25 mars 2008 22:28


Filmen spinner vidare. Dock tror jag att den börjar komma in på nya, men ändock välkända spår. Och sen känns det som om allt snart kommer gå tillbaka till det normala...


Blev ingen tur in till stan för att köpa garn, dock blev det en tur till kvantum, där det bl a inhandlades Ben & Jerry's glass. Underbart god den där glassen, iaf den smaken jag köper. Annars så har vi suttit hos A ikväll, och sett på film (Marie Antoinette (sp?)) samt pratat, och läst dålig skämt, korkade citat från politiker & kända personer, samt urusla raggningsrepliker. Skojiga böcker har han allt iaf.


Imorgon blir det väl till att tvätta en sväng på morgonen, är det bra det för att jag då kommer upp i tid. Dålig motivation till att gå upp på morgonen ja. Sedan blir det en tur till skolan, moraliskt stöd (& ev hjälplärare) när de andra pluggar inför mattetentan.



Av Eve - 25 mars 2008 12:41


Nu är tentan gjord iaf. Det gick över förväntan, kan ha klarat den om jag har tur. I alla fall vet jag att om jag hade pluggat ordentligt, så hade jag definitivt klarat den. Får hoppas på att de är snälla med rättningen, och att jag inte bröt mot några (av Newtons) lagar :) Något som var bra med att inte ha pluggat, var att jag inte var särskilt nervös innan, nästan inget alls. Inte för att jag brukar vara ett nervvrak precis, men nervösare brukar jag allt vara.


Blir en tur in till stan sen tror jag, tänkte köpa garn till så jag kan sätta igång med virkningen av en bordsduk. Sedan måste jag även handla lite.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards