Alla inlägg under juni 2008

Av Eve - 11 juni 2008 17:02


Morsan klippte benen på hund nr 2 idag, med sax då klippmaskinen är trasig. Hunden ser numera ut som en tunna på fyra ben och jag tror jag kommer kalla henne för tunnan hedanefter. Långt ifrån elegant, men söt likväl.


Annars har jag inte gjort mycket idag, suttit och läst mest. Fördelen med att vara hemma och ledig. Nästa vecka börjar jag jobba dock. Får väl hoppas det blir bra men det tror jag. Även om jag kommer vara trött första veckan. Tur iaf att det bara är fyra dagar.

Av Eve - 5 juni 2008 14:09


Ha! I nuläget ser det ut som jag kommer få 8 poäng på fysiktentan. Godkänt är 9. Skulle ha behövt de där två bonuspoängen från fysik 1 kursen nu. Jaja, kanske drar de bort ett poäng nåstans, vilket skulle göra att jag får sju. Känns lite mindre jobbigt än 8. Menmen, vi får se. Nu har jag sommarlov iaf. Eller tja, inte riktigt än, måste till skolan igen och lämna in min höjdkurva.


Haha, jag har lyckats få rätt svar på fjärde uppgiften, trots att jag inte gjort på rätt sätt. Kanske ska man ändå våga hoppas då... Eller så kan man ju alltid skratta åt eländet :)

Av Eve - 4 juni 2008 13:12


Satte oss ute i solen i morse vid nio för att plugga. Riktigt skönt var det, även om jag ganska snart satte mig med ryggen mot solen och en tröja över axlarna, vill ju inte bränna mig. Men jag börjar få färg iaf, det är inte en kritvit norrläning som kommer hem på söndag inte. Var och köpte sallad och åt på lunchen, gott var det, och bra mat när det är varmt, jag vill inte ha lagad mat då mitt på dagen, en sallad är mycket godare. Nu har vi lagt ner pluggandet, det får bära eller brista i morgon. Hoppas dock att det går bra.


Inte klokt hur grönt det har blivit här, på bara två veckor! Nästan så man inte kan fatta det. Men sen är det ju ljust dygnet runt, det är aldrig mörkt här längre, så det kanske inte är så konstigt. När det väl blev varmt så exploderade verkligen växtligheten. Så fint med alla björkar, är det som det finns mest av här, finns inte så många andra lövträd som växer vilt.


Känns sorgligt att jag snart ska dra härifrån, även om det är skönt på sitt sätt. Kommer sakna det trots allt, sakna min lägenhet, sakna L. S & A saknar jag redan trots att de är kvar här, det har blivit så konstigt mellan oss. L skickade ett mess igår till A för att fråga om de ville med och käka lunch idag, och hon ides inte ens svara på det. Tycker det var riktigt illa det, ett nej hade väl inte varit så svårt att få iväg? Men jag vet inte.


Mycket som ska fixas nu innan jag åker, småsaker och saker som bara måste fixas. Ska ta hand om det viktigaste nu idag, det som jag måste ha klart innan jag åker. Hoppas oron som jag har i kroppen försvinner då, men jag tror det är mycket never inför tentan i morgon. Men på lördag efter klockan fem kan jag ta det lugnt, då är allt över och jag är påväg hem.

Av Eve - 3 juni 2008 18:42


Mest suttit och pluggat idag, dock med avbrott för att leta lärare och vänta på att han ska bli ledig, samt en fika ute i solen. Fått en hel del gjort även om väntetiden på lärare tog bort en del. Var dock inget jättestort fel jag har gjort, nästan klar med att rätta till det, så inga problem med att bli godkänd egentligen. Dock irriterande och sitta och vänta i 40 min på att han ska bli ledig, man tycker ju att han borde inse att folk kommer komma och fråga honom om saker när han skickat ut mail dan innan till alla som inte var godkända.


S & A gick förbi på STUK. Enligt L såg de oss, men kom ändå inte fram för att hälsa. Synd att det blivit så här tycker jag, särskilt som det är så kort tid kvar. Förstår inte vad det är för mening med att sura så, tycker de kan säga vad det är istället, att gå och sura löser väl inget. Förstår inte riktigt vad det är som har hänt, visst vi borde följt med dem, men de kan väl säga att de tyckte det var dåligt att vi inte gjorde det isf. Förstår ingenting egentligen. Visste det var konstigt den där fredagen, helgen hördes vi inte av, men på måndagen, tisdagen och onsdagen verkade allt vara helt ok. Visst, jag pratade om att jag skulle hoppa av, men vaddå, de har pratat om det sen i vintras. Tycker det är synd när vi har umgåtts nästan ett år. Så mycket var den vänskapen värd. Nåväl, får väl se om de följer med och käkar lunch i morgon. Orkar inte riktigt bry mig hlr...

Av Eve - 2 juni 2008 16:53


Fått svar på en del idag. Men jag förstår inte hur något som funderat så bra kan tvärvända sådär och bli dåligt. Blev bekräftat att det inte bara var inbillning på McDonalds den där dagen, det fanns en anledning. Men då tänkte man inte på det. Har dock insett att det var den egentliga droppen som fick bägaren att rinna över, det slutgiltiga som behövdes för att få mig att ta beslutet att jag ska härifrån. Som gymnasietiden all over again. Det krävs så lite för att putta tillbaka mig in i den tiden igen.


Ibland ångrar jag mig nästan, och känner att jag ändå kan vara kvar till hösten. Som idag när jag pratade med Malin, så kände jag att jag ändå har något här, vore kul och stanna och fortsätta jobba med det. Men samtidigt är det inte tillräckligt. Så otroligt synd att det skulle bli som det blivit mellan oss, speciellt nu, de sista få veckorna. Förstår om de är besvikna, men tycker de kunde ha berättat något för oss. Magma bryr jag mig inte så mycket om, men kulturens hus är en annan sak. Troligen är jag extra känslig för sådant, men är verkligen som ett slag i magen att höra dem sitta och berätta om det, och veta att de inte hörde av sig till mig, de ville inte ha mig med. Vad finns det då kvar?


Annars varit en helt okej dag, pratat med SYO:n om att göra ett studieuppehåll, även om jag kommer in i Jönköping kan jag ha kvar min plats häruppe i ett år, så om jag skulle ångra mig under hösten är det bara att komma tillbaka till nästa höst. Känns inte så nu, men det är alltid bra att ha det i reserv, ifall jag skulle ändra mig. Annars så har vi suttit och pluggat, fick faktiskt ganska mycket gjort idag kändes det som. Det går framåt. Och ringt en del, mer eller mindre, nödvändiga samtal. Bl a bokat in klipptid den 9:e, ska bli så skönt att få det tillklippt och i en ordentlig frisyr igen. Fortsätter på paigetemat tror jag, men då det är en annan frisör får vi se vad det blir av det.

Av Eve - 1 juni 2008 19:58


Suttit och kollat på lägenheter i Jönköping i eftermiddag. Och kan bara konstatera att man blir bortskämd när man bor i Luleå. Det finns mycket lägenheter, iaf student, även om alternativen kanske inte är så jättemånga alltid. Men man får lägenhet, det är hyfsat nära till skolan, 10-15 minuter, även om man inte bor cettralt är det nära till bussförbindelser, det är inte jättedyrt (även om det känns som om de tar ut överpriser ibland). Kommer nog sakna min lägenhet lite, framför allt läget då. Annars så har jag lovat mig själv att aldrig mer bo på första våningen om jag kan undvika det, ingen höjdare. Menmen det löser sig nog, den här gången krisar det ju inte, kan bo hemma tills jag hittar något jag vill ha. Funderar dock på om jag skulle bo i korridor ett tag nu, eller iaf försökta hitta någon att dela lägenhet med, för att inte känns mig så isolerad ibland. Får se dock.


Även kollat runt på folk som söker medryttare till sina hästar. Hade jag bara haft bil och tid så hade det varit något. Dock skulle jag behöva rida lite för instruktör på ett eller annat vis känns det som just nu, har inte ridit på jättelänge, så det känns som om jag har tappat jättemycket. Menmen, får väl vänta och se, är ju inte gammal än precis :)

Av Eve - 1 juni 2008 12:28


Det regnade i morse. Väl behövligt, efter flera dagar i rad med uppåt 20 grader och soligt. Världen har blivit så mycket grönare, så mycket finare. Det är det som är det bästa med våren, hur grönt allt blir, helt plötsligt, från en dag till en annan. Nu är det som bäst, innan man har hunnit vänja sig vid det. Känns lite jobbigt att jag åker härifrån om mindre än en vecka, men samtidigt skönt. Ska bli skönt och komma hem, oavsett vad som händer i höst. Men samtidigt jobbigt, att komma ifrån att klara sig själv, till att behöva ta hänsyn till fyra andra personer.


Blev inte mycket gjort igår. Satt en sväng ute i solen och läste, sen en sväng inne och läste. Och såg en massa skit på tv:n. Satt och zappade runt på alla 13 kanalerna, och försökte hitta något bra. Höll nog på så ett par timmar. Dock tvättade jag en sväng, vilket behövdes. Insåg dock att min jeansjacka sjunger på sista versen, blir nog till att hitta en ny till nästa år, börjar bli lite får många hål i den jag har nu :)


Pluggandet idag går sådär, har ingen lust att plugga egentligen, och vet inte vart jag ska börja någonstans. Men det löser sig nog. Vore dock jätteskönt och klara tentan nu, eftersom jag antagligen inte kommer tillbaka hit i höst.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards