Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Sammanfattning

Av Eve - 15 september 2008 19:45


Varit en lång skoldag idag. Började i morse vid åtta med grupparbete i matten, sen slutade vi kvart i sex i eftermiddag efter en gästföreläsning. Som visserligen var jätteintressant, riktigt kul att få lite annat än teori, få lite verklighetsanknytning, men man är inte precis pigg och klar i huvudet såpass sent.


Annars så inleddes dagen med ett konstaterande att träningsvärken fortfarande inte har gått över, inne på tredje dagen nu. Förhoppningsvis är det borta i morgon.


Fika i lördags blev jättetrevlig, I hade tagit med sig J, hade inte träffat henne på år och dag så det var jättetrevligt att ses :) Nästan chockad över hur mycket vi hade att prata om. Söndagen spenderades sedan till största delen framför tv, även om det blev en trevlig höstpromenad med mamma och hundarna.


I morgon blir det en kort skoldag iaf, sen blir det väl en tur till stan och köpa lite mer ritsaker samt papper till skrivare och nya kollegeblock.


Önskar verkligen tv:n hade funkat igår, eller rättare sagt att jag hade haft en antennkabel till den, hade velat se "I ditt ansikte".  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se