Alla inlägg under september 2008

Av Eve - 12 september 2008 22:01


Är hemma i Skövde en sväng över helgen nu då. Varit iväg och spelat laserdome ikväll, vi var ett gött gäng på nio stycken, uppdelade i ett tjej och ett killag. Riktigt kul var det, även om jag var sämst (med minuspoäng första gången!). Benen är som spagetti nu, men det gör inte så mycket, känns rätt skönt faktiskt. Håller med Carro som sa att man skulle spela laserdome istället för att gå på gym. Mycket roligare, och bra träning, svetten bara rann om oss när vi hade kört våra 20 minuter (körde 2*20). Första omgången vann killarna, andra vann vi. Jag hade minus 400 i första och (plus) 300 i andra, så förbättrade mig gjorde jag allt. Även om det blev mycket mindre springande andra gången, var verkligen helt slut i benen.


Efteråt satt vi i bastun och tog det lugnt en bra stund, riktigt skönt det :) Lite synd att de inte hade bubbelpool eller nåt på relaxavdelningen också, hade varit skönt det. Men, man kan ju inte få allt. Måste verkligen se till att göra det igen nån gång!


Blir en lugn hemmakväll för min del, tänkte få lite gjort i morrn i matten och bioinformatiken. Och så blir det väl en fika med I på stan. De andra drog dock vidare för att fortsätta festa i stan. En annan gång hade det varit kul att följa med, de är ett härligt gäng, även om det var första gången jag träffade de flesta av dem.

Av Eve - 11 september 2008 18:07


Det är dagar som det här som man saknar Luleå. Eller tja, som det var för ett år sen då, innan det blev konstigt och dant som de sista veckorna innan vi åkte åt var sitt håll. A & S pratar typ inte med L längre hlr, skönt att hon är nöjd då, och att hon inte står och faller med deras gillande/ogillande. Vet inte riktigt varför jag saknar det, det var bara en känsla. Var lite orolig för Z idag, och är faktiskt fortfarande, man måste faktiskt sova också. Hoppas hon tar det lugnt i helgen nu  bara. Det var på något vis enklare, nyare alltihop. Mest är det väl det att det inte gick att åka hem över helgen. Sen är det all oro, som hänger kvar sen igår, och som inte kommer vara över förrän i morgon kväll efter ev laserdome. Haha, jag är verkligen inte mycket för förändringar eller att göra nya saker. Fegis javisst :)


Annars så ska väl kvällen spenderas med att packa, vilket inte borde ta så lång tid, ska ju bara vara borta över helgen. Sen får jag väl se om jag kommer mig för att läsa lite (inte plugga dock), vore nog bra, så jag kan läsa ut och lämna tillbaka de där böckerna nån gång. Har blivit alldeles för mycket tid framför datorn och för mycket tittande på DVD:boxar det senaste. Menmen, det är underhållande.


Längtar till det fina höstvädret, klarar, soliga, friska dagar. Regn och rusk och blåst är inget för mig. Inte ens duggregn. Regna kan det få göra på natten.

Av Eve - 10 september 2008 15:41


Så var dagens motion avklarad då. Och nästan dagens dusch också (jädrans regn). Blev en tur på cykel upp till vattenledningsparken. Mindre frivillig då, var tvungen att åka upp en sväng och titta på lite saker, är nästan två veckor sen vi var där, så jag kom inte riktigt ihåg hur där såg ut. Och det är ju en fördel att man vet det om man ska skriva om området. Sen var det väl inte jättesmart att skjuta upp allt till dan innan hlr... Jaja, motion fick jag iaf.

Av Eve - 9 september 2008 16:13


Eller inte. Hade en hel del planer för dagen. Förutom en två timmars lektion i morse har jag haft dagen ledig. Perfekt för att fixa med skolarbete och dylikt, skriva samhällsrapporten och räkna matte, och kanske börja kolla lite på biologin. Tror ni jag gjort något av det? Nja, skrivit lite på samhällsrapporten, men det har max upptagit en halvtimme av tiden.


Istället har jag fördrivit tiden med att titta på Idol. Samt titta på youtube klipp med Magnus Betnér. Säkert bra i något utbildande syfte det med (man lär sig alltid något, även om det inte är säkert att det är något man kan ha nytta av, i alla fall lotsas jag för tillfället att det är så). Kan väl ifs vara bra såtillvida att man mår bra av att skratta. Således kan väl den här dagen sammanfattas så att jag har ägnat mig åt att ta hand om själen. Men det hjälper ju inte mig att klara mina tentor och kurser direkt.

Av Eve - 8 september 2008 21:05


Varit i skolan större delen av dan, började vid åtta och slutade kvart i fem. Matten var nog jobbigast, var som tröttast då, precis efter lunch. Lyckades dock hålla mig vaken. Gästföreläsning det sista, riktigt intressant, en tjej från kommunens stadsplaneringskontor (eller nåt sånt). Pratade om de planer som finns för Jönköpings stadskärna (framför allt), men det ytterligare utbyggt centrum och planering inför västra stambanen (eller vad den nu heter, med höghastighetståg). Väldigt engagerad och bra var hon och intressant och höra vilka planer de har för centrum och att man verkligen ser till att satsa på att bygga ut centrum. Stort plus också att höra att det lyckats aktivera fastighetsägarna och få dem att betala en del av kalaset, då har man tänkt till ordentligt. Verkar vara så mycket mer drivande än vad t ex Skövde är, vilket inte kan ses som annat än positivt. Sen kan man ju också önska att allmänheten ville engagera sig mera, och inte bara klaga och debattera när allt redan är klubbat igenom och beslutat, det är så dags då. Menmen, vet ju själv hur det kan vara.


Efter skolslutet blev det en tur till Maxi. En dyr tur. Jag skulle egentligen inte har så mycket, typ bröd, ost, mjölk, grönsaker och frukt. Det slutade med att alltihopa gick på en bit över 300. Dyra basvaror det där. Eller också kan det ju bero på att det slank med en hel del som inte var planerat. Lyckades dock motstå godis, denna gång iaf.


Annars så har kvällen spenderats med att uppdatera och starta om datorn. Nu ska det väl vara hyfsat klart iaf, och med ett fungerande virusprogram. Viktigt det där, vill inte behöva återställa datorn en gång till.


Annars så blir det nog tidigt sänggående ikväll, ska bara sträcka igenom ryggen först. Cykla är inte bekvämt för fem öre, inte på min iaf, redan efter första dan kändes det som en plåga på vägen hem med ont i ryggen, ont i händerna och ont i rumpan. Jaja, man vänjer sig väl. Det som inte dödar, härdar.

Av Eve - 5 september 2008 18:53


Till sist fått internet nu. Först när man är utan ett par dagar som man inser hur beroende man är. Fem dagar i en ekande lägenhet (dåligt med möbler) utan internet är nästan mer än vad jag klarar av. Särskilt som jag inte kan koppla in tv:n hlr. Menmen, nu har jag internet iaf. Så kanske det blir en sväng till IKEA i helgen också, så jag kan köpa ett skrivbord att ha datorn på och börja använda köksbordet som ett köksbord. Eller iaf skrivbord där jag sitter och pluggar. Det brukar bli så köksbord=plugghörna (skrivbord). Skrivbord=databord/matbord/avlastningsyta. Tja, ordning och reda är väl inte riktigt min grej...


Tycker dock om min nya lägenhet, känns ganska stor, skönt med högt i tak och tjocka väggar, samt mysiga fönstersmygar.  Men behöver ha hit lite mer grejer/möbler, är illa när folk (anniz) säger att hon här hur det ekar när jag pratar med henne i telefon :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards