Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Koncentration

Av Eve - 11 oktober 2008 19:56


Pluggat hela dan och än är det inte slut. Känns dock som om jag fort mycket gjort också, är väl tur det, hade varit jobbigt annars. Känns mycket bättre inför tentor och så, även om det inte är omöjligt att det blir en omtenta nånstans. Tror dock inte det blir mattten. Har jag klarat det en gång utan att fattat hälften av det jag gjorde kan jag klara det en gång till.


Har som sagt haft ett strikt pluggschema som jag gått efter, och det har faktiskt funkat bra. Sen är jag ju inte en sån person att jag kan sitta i flera timmar helt still på en plats och plugga. Nej, koncentrationen vara ungefär tio minuter, sedan börjar antingen tankarna vandra eller kroppen gå någon annanstans (vanlig datorn). Tror jag har nåt allvarligt fel på min koncentration, är inte den genomsnittliga tiden en människa kan koncentrera sig på något (mindre roligt) ca 20 minuter? Är vad jag har hört iaf. Själv kan jag knappt hålla koncentrationen uppe tio minuter, inte om jag sitter hemma och pluggar iaf. Går dock bättre om jag sitter i skolan, även om koncentrationen inte alltid är på topp där heller...

 
ANNONS
 
Sweetheart

Sweetheart

12 oktober 2008 00:21

Usch ja, det där med plugga är svårt, koncentrationen bryts hela tiden, och man måste gå och göra en kopp te, kolla mailen, springa på toa... :) Lycka till ändå!

http://graceful.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se