Direktlänk till inlägg 9 november 2008

I stora drag

Av Eve - 9 november 2008 15:26


Dagen började vid halv sju, upp och slänga in en omgång i tvättmaskinen, drämma igen luckan (dummar än dummast den där luckan till maskinen, hoppas hyresvärden fixar det snart), sen sova en stund till, tillbaka till tvättstugan för att slänga in nästa maskin och sen käka frukost.


Annars så har jag spenderat dagen med att lyssna på "Fettskrämd" (Lars-Erik Litsfeldt). Tankeväckande bok, och mycket av det han säger känns som om det kan stämma, kolhydrater är ju trots allt socker, det är ju ingen nyhet precis. Men att bara leva på kött känns väl lite sådär. Särskilt ur ekonomisk och miljömässig synpunkt, det går åt betydligt mer energi för att producera ett kilo kött än ett kilo mjöl t.ex Å andra sidan så blir man mätt av mindre. Nåväl, tankeväckande som sagt. Även om jag börjar bli så trött på alla råd och förbud efter ett tag att jag vill sparka bakut och göra tvärtemot bara för sakens skull.


Även hunnit med att göra klart verktygen, även om de inte blev helt lyckade kanske, svår att göra skuggor med prickar eller ränder. Även hunnit med en pratstund med grannen, som hade sina föräldrar på besök, kul att man känner nån i området iaf. Trevlig tjej är det hur som helst, kanske hänger med henne ut och går någon morgon.


Nu tänkte jag försöka skissa en del av mitt kök med hjälp av siktrutan. Ser fram emot det. Inte...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se