Alla inlägg under november 2008

Av Eve - 20 november 2008 08:24


Kom upp vid sju efter lite om och men (skulle egentligen gått upp tidigare menmen). Spenderade sista halvtimmen med att drömma knepiga drömmar, nåt om (gerilla)krig, en gravid kusin (som är gravid i verkligenheten också) som inte kunde vara med i kriget p.g.a ovan nämnda orsak. En moster som tyckte jag skulle vara med, vi stod och gjorde mackor (skar stora skivor bröd och la ihop, blev mer som en stor ugnsform med bröd än lättätbara mackor). Tias kom förbi i en vit, ful volvo. Inte mycket mer sen för då var det dags att gå upp :( Eller kanske inte så synd ändå, var ingen trevlig dröm direkt, om än inte riktigt en mardröm.


Nepp, snart dags och dra iväg och leta reda på det där förvara-stora-papper-röret. Förhoppningsvis har de det på Svansströms, annars blir det väl till att improvisera. Nåväl, den som lever får se.


För övrigt fick jag en fyra i byggprocessen :) Det börjar ta sig... Nu återstår att se vad jag fick i samhällen, får tillbaka tentan på fredag...

Av Eve - 19 november 2008 23:01


Så, nu är fingertopparna klibbiga av lim, och mer än halva mönstret färdiglimmat. Blev dock inte alls som jag hade tänkt mig, funderar på om jag skulle skaffa ett till svart papper och göra om det helt. Nåväl, det återstår att se. Avslappnande arbete är det hur som. Sitter just nu mest och ångrar lite att jag inte gick något mer kreativt på gymnasiet än samhäll, nån estetlinje eller nåt annat skojigt. Kanske dock lika bra, då hade jag antagligen inte varit här i Jönköping idag. Lite sugen på Helliden är jag också, Idas fel det :) Menmen, får väl bara se till att hålla igång själv, kan ju alltid sitta och pyssla/rita för mig själv. Även sugen på att köpa nytt virkgarn, börjar tröttna lite på gult. Fast först är det väl bäst att ta en titt bland mammas garner under trappan, kan ju finnas något skojigt där.


Nepp, nu är det sängdags, så jag kommer upp i tid i morrn också :)

Av Eve - 19 november 2008 22:05


Sitter och dricket te så här på kvällskvisten. Suttit och ritat lite på ena kartan (eller rättare sagt på skisspapper som lagts över kartan), funderade ett ögonblick på att börja på den stora också, men då den kartan är betydligt större en en A3, (dubbelt så stor), så blev det lite ont om plats på köksbordet, så jag hoppar det. Hade vart lite onödigt att börja på den också, med tanke på att jag ändå måste kopiera om kartan och få en ny.


Funderar på om jag skulle ta och sätta mig och klippa och klistra på det sista mönstret som vi skulle göra i skisskursen. För tidigt att gå och sova nu, är på motiverat humör för en gångs skull, och det vore skönt att ha mönstret klart. Så att det blir en sak mindre att oroa sig för.


Blir till att springa runt i morgon och leta rör (alltså sådant där som man kan ha hoprullade stora papper i). Chansar på Svansströms, i värsta fall får jag fråga R, vilket jag inte vill eftersom jag ju har min stolthet (ha eller hur, mycket att ha). Nåväl, det ska väl lösa sig på något vis.


Således, nu mot saxen och limstiftet :)

Av Eve - 19 november 2008 20:05


Oro. Den river och sliter i kroppen. Jag är rastlös, jag vet vad jag borde göra, men undviker det ändock. Tänk att ett par höjdkurvor kan oroa så mycket. Vill dock inte behöva gå tillbaka igen för att kopiera, jobbigt värre när det är R som har grejerna. Borde dock ta och titta på pappret så jag får klarhet, är ju onödigt och gå runt och oroa sig över den, när man kan gå runt och oroa sig över nåt annat.


Jahapp, så var det bekräftat, förskolan kom inte med. Attans :(

Av Eve - 19 november 2008 15:40


Riktigt skönt att cykla till skolan idag, skönt att röra på sig när man åkt buss i två dagar. Även om det var en smula kyligt. Satt i skolan och pluggade en sväng på förmiddagen, främst för att R skulle komma förbi och lämna en karta till mig. Åkte hem en sväng för att käka, satt och skrev ut gamla tentor eftersom jag blev så frustrerad av matteboken på förmiddagen att jag bestämde mig för att lägga ner räkningen i den helt och istället räkna gamla tentor. Jag är antagligen för självkritisk, eller tar för hårt på saker och ting, för jag kan inte hantera när jag får problem med att räkna matteuppgifter, en, två går väl an, men när jag inte kan lösa en enda uppgift, känner jag mig som världens dummaste människa som är så dum att hon egentligen inte har rätt att gå i skolan, rätt att leva överhuvudtaget. Borde lära mig hanterat det, jag vet, men det är så jag funkar, är inte bra på att hantera motgångar.


Nåväl, nu blir det till att räkna gamla tentor, varvat med Calculus. Och inlämningsuppgifterna då självklart, samt eventuellt en eller annan uppgift i boken.


Ska städa lite i kväll tänkte jag, iaf så att man kan se köksbord- och skrivbordsytan under all bråten, sen behöver jag även städa toan. Anniz kommer förbi en sväng i morgon, så det kan ju vara bra om åtminstone toan är fräsch.


Annars har jag mest panik över illustrationsplanen just nu, fattar verkligen inte hur jag ska kunna göra det bra :( Känns som om det är alldeles för många höjdkurvor. Kan vi inte bara få ta bort några, typ varannan?

Av Eve - 18 november 2008 17:54


Tillbaka hemma igen, efter ännu en skoldag. Började i morse med att sitta och klippa och klistar i cirka fyra timmar. Roligt värre :) Kändes dock lite som att jag var tillbaka på lågstadiet, menmen, skillnaden var väl framförallt att vi hade en tanke bakom det hela, något vi ville uttrycka. Gjorde bl.a den här:



Så vackert så :) Nåja, kul vart det iaf. Var iväg och kopierade en sväng på rasten, hoppas vi fått delarna rätt nu bara. Inte farligt dyrt heller, 25 kr per del bara, hade räknat med mer.


Var hemma och åt en sväng emellan mitt på dan, sen blev det en sväng in till stan för att köpa ett kort till faster som fyller jämnt i morgon. Satt och pluggade matte en timme, sen hade vi mattelektion. Jo är så härlig, hade alla elever varit som henne hade jag bytt till lärarlinjen på direkten. Tyvärr kan ju inte alla vara som henne, så jag tror jag går kvar här och klipper och klistrar istället.

Av Eve - 17 november 2008 19:33


Sitter och funderar på vilken ljudbok jag ska välja härnäst, lutar åt en Stephan King bok, Revolvermannen. Men får fundera lite till på saken, finns ju en del att välja på. Tänkte sätta mig och virka till den sen, ljudboken alltså, när jag väl har valt klart.


F.ö precis gjort fem solhälsningar (3 A och 2 B), ty lite är ju bättre än inget eller hur? Måste verkligen komma igång med yogan ordentligt igen, vet ju hur gott det gör mig. Är dock för lat för mitt eget bästa...

Av Eve - 17 november 2008 16:46


Kallt idag, riktigt frusen känner jag mig just nu, har fortfarande inte tinat upp efter promenaderna. Nästan så jag måste ta på mig vinterjackan snart, illa det, borde klara ner till fem minusgrader med höstjackan tycker jag, funkade ju längre norrut iaf om vi säger så. Varit riktigt duktig och promenerat en del idag, först blev det en tur ner till Maxi, även om jag tog bussen hem, och sedan en tur stan och utmed vattnet på tillbakavägen. Kallt var det dock, frös om benen. Druckit en kopp te nu, men känner mig inte speciellt varmare för det.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards