Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Att lyssna och prata

Av Eve - 21 januari 2009 18:31


Större delen av dagen har spenderats med att lyssna på en göteborgare som räknar upp allt som är fel med svenskt näringsliv :) Faktiskt inte så illa som det låter, han vet vad han pratar om iaf och det han säger är i mycket saker som verkar vettiga. Även om allt inte är speciellt lätt att acceptera. Under lunchen funderade vi lite på vad det är vi blir egentligen (hur man skulle översätta det till engelska, så att det går och söka jobb utomlands). Vi kom inte fram till mycket, det är svårt det där när skolsystemen ser olika ut i alla länder. Vore enklare om man redan från början fick lära sig vad utbildningarna heter på engelska också. Men det går ju alltid och ta reda på i vilket. Disskuterat har vi också gjort, satt en och en halv timme efter föreläsningen och gjorde gruppuppgiften. Kom inte fram till så mycket konkret, utan en stor del spenderades med att disskutera präster och deras arbeten och huruvida deras religion ger dem regler, som ytter förutsättning eller inre. Tror inte vi kom överens om något direkt, men ändå. Dansare och deras kreativitet kom också på tapeten.


Resten av kvällen bör spenderas med att skissa, återstår dock och se hur det blir med den saken. Och ev packa, om det blir hemresa i morgon, har inte riktigt bestämt mig än.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se