Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Urladdning

Av Eve - 28 januari 2009 16:43


Det behövs ibland. Jag behöver ladda ur för att kunna ladda om. Önskar bara att jag kunde inse det lite tidigare ibland, så behöver det inte gå så långt. Mörker och vatten är det som funkar, promenader längs mörka stränder. Det hjälper att röra på sig, hjärnan börjar fungera igen och allt känns ljusare.


Varit en rätt så bra dag idag. Diskuterade försvarsmekanismer i skolan, intressant ämne det där, även om det är svårt att veta vilka man själv använder. Fast det är ju kanske inte så konstigt, de är ju omedvetna.


I morgon bär det av hemmåt igen. Brorsan har en spelning på Valhall på kvällen och eventuellt blir det utgång på lördagen. Sen tänkte jag att jag skulle titta in i högskolebilioteket efter min kursbok, (eftersom DHL är värdelösa på att leverera böcker, och min således inte har kommit än).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se