Alla inlägg under mars 2009

Av Eve - 11 mars 2009 17:25


Jomenvisst, det ska bli jättekul att lägga ut 900 kr på kurslitteratur. Jättekul. Och det är bara en kurs det! Illa om det är likadant i andra kursen, kan ju undra om de tror att vi studenter bada i pengar? Verkar nästan så ibland. Och jag som trodde jag skulla klara mig rätt bra ekonomiskt den här månaden (hmm, hade visst valt att förtränga allt vad kurslittartur heter).


Inte ser de särskilt kul ut heller, böckerna. Illa det. Men det är väl inte så mycket att göra åt. Fick höra idag att vi bara är 90 st kvar i klassen. 90 st! Kan inte fatta det, första dan var vi 163. Över 70 personer har hoppat av, är nästan halva klassen! Sjukt. Och ännu fler lär ju hoppa av till hösten, innan nästa termin börjar. Kanske är tur att det tar in så många, så det blir några kvar på utbildningen som kan ta examen efter tre år.


Tiden går fort dock, har lite mer än två år kvar nu bara, två år och en läsperod (ā ca två månader). Sen blir det jobb (förhoppningsvis) och ingen mer skola. Aldrig. Någonsin. Eller tja, det borde vara så iaf... Men har en känsla av att jag är en av dem som aldrig helt slutar plugga. Kommer nog att läsa en eller annan kurs på distans sen...

Av Eve - 9 mars 2009 21:53


Varit soligt idag, känns som våren är påväg (det faktum att SMHI menar att det kommer snö på onsdag väljer jag att ignorera, vår,vår,vår!). Sista veckan innan tentan nu, tiden går så fort så det är inte klokt. Och skoltrött är jag, så otroligt skoltrött. Eller snarare pluggtrött. Har inte så mycket emot att gå dit, sitta på föreläsningarna och slöa och gäspa och på rasterna och diskutera hur trött vi är, eller konditionsträning eller framtida jobb eller vad vi nu hittar för samtalsämne. Det är hela den där delen med att plugga in saker, göra saker, rita skisser och skriva saker som är jobbigt. Kan ju hoppas motivationen kommer tillbaka snart. Helst innan tentan är över.

Av Eve - 9 mars 2009 07:58


Ser ut att bli sol idag, blir nog till att promenera till skolan. Kan behöva motionen. Annars blir det en lång dag idag, föreläsningar och sen ett grupparbete på det som det lät i onsdags iaf. Låter som det här blir något svårare än de tidigare. Men det ger sig väl.


Blir full upp att göra i veckan annars, har inte precis fått gjort särskilt mycket i helgen. Inte för att jag är förvånad, det brukar bli så. För mycket ledig tid att plugga, leder till att det inget blir pluggat. Hursom, humöret är något bättre iaf, får hoppas det håller i sig. Får komma ihåg att försöka hålla blodsockret på en okej nivå bara, det gör så mycket.

Av Eve - 7 mars 2009 18:41


Varit långt ifrån någon höjdardag. Är inne i en svacka nu, självkänslan är körd i botten och det går inte en dag utan att jag reflekterar över hur misslyckad jag är. Det och att livet rinner ifrån mig.


Jag får ingenting gjort heller, vet inte vad jag håller på med egentligen, hittar på en massa annat. Var nere en sväng på stan idag, blev att jag köpte med mig hårfärg hem, för att försöka göra nåt åt håret iaf, även om resten är långt ifrån bra, men nånstans kan man ju alltid börja. Även om det inte precis är någon bra idé att färga håret själv, ser ju ingenting. Bra kan jag väl inte säga att det blev, men jag överlever. Utväxten är täckt iaf. Sen var det meningen att det skulle bli slingor, men det sket sig. Hjärnan bestämde sig för att ta en paus medan händerna blandade ihop fel tuber. Så inga riktiga slingor, och ingen efterbehandling.


Kan ju undra varför jag ens försöker när jag alltid misslyckas.

Av Eve - 5 mars 2009 16:32


och låter mig röras till tårar. Och allt känns plötsligt lite ljusare.

Av Eve - 5 mars 2009 16:12


På alla jävla idioter som måste förstöra för alla andra. Pratar om Davis-cup matchen mot Israel och det faktum att den av säkerhetsskäl spelas för tomma läktare, plus att det kommer genomföras demonstrationer mot att matchen spelas. Visst, det Israel har gjort och göra i Gaza är hemskt, och de ansvariga där kanske borde ställas inför krigsrätt eller någonting, men tennisspelarna har väl ändå inte gjort något? För allt jag vet kan de varit emot invasionen och för en tvåstatslösning. Förstår inte varför folk drar slutsatsen att det skulle bli bättre i Gaza bara för att Sverige vägrar spela en Davis-cupmatch mot dem. Det är ju inte precis tennisspelarna som styr landet? Ibland skäms jag verkligen över att behöva kalla mig svensk. Kan vi inte bara låta sport vara en förenande faktor, inte en söndrande? Och skilja på sport och politik.

Av Eve - 5 mars 2009 15:40


Helg! Härligt värre, att vara ledig i tre dagar nu. Blir värre sen nästa läsperiod, då det i nuläget ser ut som vi går i skolan varje dag. Och ämnena blir nog tuffare de med. Men det får väl ge sig på något vis det med. Ett senare bekymmer.


Haft skiss på förmiddagen idag, behövdes, var mycket vi inte hade koll på alls som vi fick svar på nu, väldigt "flummigt" förklarade uppgifter som fler än jag hade missförstått/inte förstått alls. Men nu är det nog löst, gäller bara att göra dem också.


Tänkte att idag annars får bli en lite pluggfri dag, så tar jag itu med allt jag har och göra, i morgon istället. Har ju helgen på mig...


Och sen har jag fått sommarjobb också, känns bra det :) Samma ställe som föregående tre sommrarna, ska bli kul att träffa alla igen.

Av Eve - 4 mars 2009 22:52


Är bara så otroligt trött på allt. Trött på att sitta på föreläsningar och lyssna på hur man blir en bra chef/ledare, när jag vet att jag kommer bli en värdelös chef. Trött på att jag alltid ska skjuta upp saker, trött på avsaknaden av motivation, trött på avsaknaden av planering, trött på att mitt hår ser för jävligt ut, vore bättre att raka av det helt. Trött på hela mitt jävla utseende, trött på att jag har svårt för att somna på kvällarna, trött på att ha svårt för att komma upp på morgorna, trött på mig själv för att jag är så otroligt oekonomisk, trött på mig själv för att jag saknar kreativitet, trött på mig själv för att jag är en en osocial idiot, trött på mig själv för att jag är så jävla otränad, trött på mig själv för att jag inte kan låta bli att äta en massa onyttig sockrig skit, trött på min dåliga syn, trött på mitt dåliga humör, trött på min jälva feghet, trött på lägenheten som fortfarande inte känns som hemma, trött på att diska, trött på mig själv för att jag inte fixar tv:n, trött på mig själv för att jag ritar fult, trött på mig själv för att jag inte tar tillvara på de möjligheter jag har, trött på mig själv för att minsta lilla saker som händer får mig ur balans, trött på att alltid vara fel, alltid ur balans, aldrig rätt. Trött på mina undanflykter, trött på allt jag gör istället för att plugga, trött på S&B som klagar över tider, trött på lärare som tjatar för mycket eller inte tjatar tillräckligt, trött på att behöva ta ansvar för allt själv och inte ha någon som tjatar på mig och tvingar mig. Trött, trött, trött.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards