Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Insomnia

Av Eve - 14 september 2009 10:55


Kunde inte somna igår. Gick och la mig vid ett, låg och vred mig i en timme, innan jag tröttnade på det och gick upp och satte mig vid datorn en timme. Gick och la mig igen vid tre, låg och vred mig tio minuter, innan jag tog täcke och kudde och la mig på soffan istället. Av någon konstig anlending trodde jag mig kunna sova bättre ihopkrupen i en tvåsitssoffa, till skillnad från usträckt i sängen. Då jag gick upp vid sju idag för att räkna några uppgifter som skulle vara klara till i eftermiddag, och som jag eg skulle gjort i helgen men inte gjorde, är jag något trött. Även om det kommer bli värre i eftermiddag, mindre lyckat med tanke på att jag förutom ordindarie föreläsning dessutom har en i studieteknik. Men å andra sidan får jag skylla mig lite själv, mitt eget fel att jag inte var trött och kunde somna, det går så om man sover fem timmar på dan 12-17, och försöker bota huvudvärk och illamående. Det förstår dygnsrytmen lite om man säger så.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se