Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Insatiable

Av Eve - 15 september 2009 22:39I morgon tänker jag vara frisk, så det så. Jag har tröttnat på att vara sjuk. Mår inte speciellt dåligt, bara förstat timmen på morgonen innan jag kommer igång, och ett par timmar på kvällen då jag hostar eftersom det börjar reta i halsen plötsligt, bara sådär. Men det är tråkigt att vara sjuk, så i morgon är jag frisk. Och cyklar till skolan igen, även om det börjar bli lite kallt på morgonen sådär. Tyckter det var kyligt när jag gick till bussen igår, lär bli ännu kallare att cykla. Men jag har det inte värre än någon annan så jag ska inte klaga.


Fått en massa flash-backs till Luleå-tiden de senaste dagarna, en person på föreläsningen påminde till utseendet om Jonas, tyckte jag såg phösar-Sara häromdan, ser framför mig hur vi satt på biblo-caféet och pluggade, och flamsade, L som fick sina ryck och började äta papper för att hon var uttråkad, Sandra och den lilla ungen, att kunna all vid namn. Att vandra utefter regnbågsallén och förbanna att det var så långt att gå ändå bort till c- eller f-huset. Att gå genom kulvertarna om det var dåligt väder och slippa regn och rusk, att sitta i gelbe och äta och slippa springa runt hela skolan och leta sittplats, att veta hur mikrovågsugnarna fungerar då alla ser likadana ut. Att åka till Kvantum och handla, åka in till stan och gå utefter gågatan, åka ner till yoga-studion en gång i veckan och verkligen få slappna av.


Jag har varit i JKP i mer än ett år nu, tiden går alldeles för fort. Fortare och fortare, ju äldre jag blir. Om två år är jag färdigutbildad och ska börja jobba, kan inte ens föreställa mig det. Jag är inte tillräckligt mogen för att ha ett "riktigt" jobb. Jag menar, jag kan ju ingenting? Hur ska jag hinna lära mig allt jag behöver kunna på bara två år till, varav ett halvår troligen utomlands och ett annat med att skriva ex-jobb? Men det löser sig väl, har folk innan mig lyckats med det så, så ska det väl gå.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se