Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Mera pluggande

Av Eve - 11 oktober 2009 17:21


Sitter och pluggar ekonomi. Det går jättebra, eller inte. Koncentrationen är i det närmaste icke-existerande och lika illa ställt är det med motivationen. Problemet är lite också att jag inte vet vad jag ska plugga på. Jag menar, vi får ha med oss kursboken på själva tentan, varför då plugga överhuvudtaget? Visserligen är det viktiga inte att vi ska lära oss saker utan till, utan förstå sambanden. Exakt vilka samband det är vi ska förstå, och hur vi ska kunna förstå dem, det är oklart. Blir nog bättre i morgon dock, ska iväg till skolan och sitta där och plugga med A och hans gäng. Alltid bra att vara flera. Och vi ska tydligen räkna, så lite lättare kan det nog bli iaf. Ska dock bli otroligt skönt när den här tentan är över och det bara är mättekniken kvar. Den är lätt iaf, och lätt att plugga inför också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se