Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Passivitet

Av Eve - 21 oktober 2009 23:17


Hade en redovisning idag på förmiddagen, vilken gick okej, alla var ungefär på samma nivå så det kändes bra iaf. Tror vi var de som fick mest kritik, men så var vi också sist, så det berodde väl på det, folk var på det klara med hur det skulle ha gjorts. Annars så har jag spenderat dagen med att slökolla på tv. I stort sett hela dagen. Inte förrän idag jag riktigt kunnat slappna av efter tentor och så, rastlösheten har lagt sig, och det kändes nästan okej och slösa bort en dag av sitt liv på att sitta passiv framför tv:n. Lite dåligt samvete låg dock där och gnagde i bakhuvudet, men jag har ingenting direkt att plugga, väntar fortfarande på kursböcker i två kurser, och i den andra så har vi inte haft första föreläsningen än, så där vet jag inte så mycket än. Och då känns det också svårt att göra något. Får hoppas jag fått böckerna till helgen så kan jag ta igen lite tid då, hade från början tänkt åka hem till helgen, men det får bli nästa vecka istället, är lite ledig i slutet av veckan där också.


Satt lite och önskade att jag hade utbildat mig till snickare när jag kollade på "Arga snickaren". Eller målare, som jag faktiskt var lite inne på under högstadiet, även om jag blev urtagen de mesta idéerna av mina föräldrar/vänner i kombination med det faktum att min rygg inte är den bästa till att börja med, och att jag är mer av en akademiker än av en praktisk person. Hade dock varit kul att kunna göra något sådant, mer än att byta glödlampa menar jag. Och skurva ihop IKEA-stolar. Blev dock lite avskräckt av att köpa hus, tydligen måste man kunna snickra och fixa en massa själv då och så. Får väl ta och flytta ihop med en snickare helt enkelt isf...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se