Direktlänk till inlägg 9 november 2009

ÄTA bör man, annars vite

Av Eve - 9 november 2009 20:21


Spenderat dagen i skolan med att lyssna på föreläsningar om AB04 och ABK96 (byggstandarder). Faktiskt intressantare än det verkar, himla bra med gästföreläsare och slippa monotona tråkmånsar. Och det gick faktiskt riktigt bra utan powerpoints också, se vad lite tekniken egentligen betyder när föreläsaren är bra!


Sedan upptäckte ville inte riktigt takstolsprogrammet samarbeta utan fick för sig att vi hade en fackverkstakstol, inte uppstolade. Knepigt. Blir en tur till skolan i morgon för att möte upp L&L och försöka fixa till det. Börjar dra ihop sig till att lämna in den delen snart. Ser verkligen inte fram emot nästa del, att skriva om trä. Gissa vem som åkte på att skriva om väggarna, ville egentligen ha tak men då hade B fått väggar igen och det var inte riktigt schysst. Men det ska väl gå bra, väggar kan väl inte vara så svårt, även om de råkar vara av trä. Väl?


(rubriken ett citat från föreläsningen (troligen felciterat) som hänger kvar, trots att det inte är så kul egentligen. Skyller min låg humor på trötthet.) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se