Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Att läsa galenskap

Av Eve - 6 december 2009 21:30


Precis avslutat Vi ses i öknen (Danny Wattin). En resa i surrealismens värld, eller en studie i galenskap men med ett budskap som på något känns aktuellat i en värld där tid är pengar och vi alltför ofta glömmer bort vad som är viktigt. Jag kan dock inte påstå att jag tyckte om den, en osympatisk,korkad huvudperson som springer på så gott han kan i sitt lilla ekorrhjul, sitt privata helvete, omgiven av karikartyrer av människor utan verklighetsförankring och självinsikt. En värld jag inte känner igen mig i, där jobbet är viktigare än allt annat och man skäms över sin familj, där hemligheter är mer regel än undatag. Nej, jag tyckte inte om den, men trots de så har den hållit mig trollbuden under de senaste timmarna.


Annars är humöret i botten, sinnet stressat och jag är arg på mig själv för att jag slösar bort tiden, inte hade någon aptit att äta en ordenligare kvällsmat (än popcorn) och för att jag inte kände för att baka bröd. Håret blev visserligen färgat, men färgen inte helt som jag ville, rötterna blev bra men topparna var tydligen redan mättade på färg. Dåligt samvete över att jag inte pluggat mer och över något annat ospecifierat som jag borde ha gjort men inte har gjort, men som jag inte vet vad det är. Skitkväll minst sagt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se