Alla inlägg under februari 2010

Av Eve - 13 februari 2010 22:17


För att rensa öronen efter melodifestivalen (usch vad dåliga bidrag det var idag. Manboy var bäst och den var inte ens bra). 


Av Eve - 13 februari 2010 01:43


Kan inte sova. Surprise. Not. Så går det när man sover på dan. Är dock inte bara det som är problemet, kan inte slappna av, fick panik av bara tanken på att ligga still och försöka. Hjärnan vägrar stänga av. Så jag skiter i det här, får klara mig ändå. Orkar inte ens försöka. Bättre att vara uppe ett par timmar till, så blir jag förhoppningsvis så trött att jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden. Håller iaf tummarna för det. 

Av Eve - 12 februari 2010 18:40


Drabbades av tillfällig insomnia ändå igår (imorse?). Gick och la mig vid halv två efter att ha plockat undan lite och diskat, lyckas somna först vid tre nånting. Särskilt lyckat när man går upp vid kvart över sex sedan. En aning trött på föreläsningarna. Det gick dok ändå. Kanske mycket tack vare roliga filmer på den första och en bra föreläsare på den andra. Sen var det säkert inte världens bästa idé att gå och lägga sig att sova 3,5 timmar när jag kom hem från skolan. Ett bra sätt att förstöra dygnsrytmen. 

Av Eve - 12 februari 2010 00:38

 
Prinsessan och grodan var bra, en äkta disneyfilm med många skratt och leenden. Gick därifrån lätt till sinnes. Sen råkade A följa med hem, och på något vis råkade en kopp te dra ut på tiden. Stackarn har nu begivit sig ut i kylan och ska cykla hem. Lyckat att vi börjar åtta i morgon. Troligen två mycket trötta studenter som kommer till skolan i morgon. Känner mig en aning osammanhängande så det är nog dags att gå och lägga sig nu. 

Av Eve - 11 februari 2010 12:43


"Anyway, V varies his triple-tared vocal chords like never before, whispers, screams, and growls like a masturbating reindeer"


(en tysk journalist (?) beskrivning av Screamworks)

Hmm

Av Eve - 11 februari 2010 09:59


Har tillbringat de senaste två kvällarna med huvudvärk, och igår gick jag och la mig vid halv elva eftersom jag tänkte att det kanske kunde botas på det sättet. Tänkte först att det kunde vara p.g.a de nya glasögonen, att jag ser för bra och inte är van vi det, men det kanske är årstidsberoende på något vis, tydligen tillbringade jag ett par veckar i Luleå med huvudvärk

Av Eve - 10 februari 2010 21:21


  Sådär, hemma igen efter att ha sett Wolfman. Ingen höjdarfilm direkt, förutsägbar och med avsaknad av attraktionskraft mellan "kärleksparet" eller vad man nu ska kalla dem. Men vackra miljöer, troligen nyklassicistiska kom vi fram till (miljöskadade var det ja!). Fint filmat och med passande filmmusik. Duktiga skådespelare, även om karaktärerna saknar dynamik och inte utvecklas direkt under filmen (möjligen med undantag av Anthony Hopkins) utan håller sig till sina tilldelade roller. 15 års gräns, och det är förståligt, en hel del blod och inälvor och folk som spetsas på olika sätt. 


Kul att gå på bio i vilket fall, även om filmen kunder varit bättre. Lite kul att det kom in en anställd innan filmen och hälsade oss välkomna. Kan ha varit för att det var premiär (?) eller också kanske de alltid gör så i Jönköping, vad vet jag? Trevligt tycker jag iaf, kanske nåt att ta efter i Skövde... I morgon kväll blir det alltså Prinsessan och grodan (dock verkar det vara med svenskt tal, lite synd men det går ju det med...)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards