Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Förväxling?

Av Eve - 23 april 2010 06:44


En av tentorna jag gjorde under förra tentaperioden gick ju inte speciellt bra. Och det var inte bara det att det inte kändes bra, utan läraren lade upp facit så vi kunde se svaren efter tentan på nätet, och jag rättade då mina svar själv. Så jag vet att det inte gick bra. Eller det var jag rätt säker på iaf. Döm min förvåning i morse när jag kollade mailen och fick se resultatet, jag har tydligen fått en femma på den tentan (högsta betyget). Hur f-n gick det till? Visserligen fick tentan och utformning på den en hel del kritik vilket läraren skulle ta till sig när han rättade sa han, så det är inte omöjligt att han ändrat gränserna eller så. Men så mycket skillnad borde det inte ha gjort. Så nu oroar jag mig över att min tenta har förväxlats med någon annan och att jag egentligen har fått en trea (vilket hade känts mer rätt) eller är underkänd, vilket jag trodde jag skulle bli från början. Jag menar, så kapitalt fel kan jag ju inte ha? Inte för att det skulle göra mig ledsen precis, men ändå... Får vänta tills vi får tillbaka dem och se då...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se