Direktlänk till inlägg 23 april 2010

Det finns i de små sakerna

Av Eve - 23 april 2010 21:10


Tydligen är min kusin musikintresserad och drömmer om att försörja sig på musik. Det var betydligt mer än jag visste, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte träffat honom sedan han gifte sig, vilket var drygt 2,5 år sedan. FB är bra till mycket. 


Och sedan till osannolika, slumpartade händelser med koppling. Häromnatten drömde jag att farmor levde, (hon dog för snart 11 år sedan), tydligen hade hon varit dement de senaste åren, men plötsligt vaknat upp och varit normal. (Vi var hemma hos oss, satt ute på altanen och kusinerna var där också, dock fel kusiner, från mammas sidor inte pappas). Samma dag läste jag ett visst blogginlägg


Idag när jag var påväg hem, resonerade jag med mig själv om att människor är som pussel (så går det när man läser om filosofi, tänkandet följer sedan konstiga banor). Senare läste jag A:s vän VB som på FB skrivit något om att varje människa var en bit i ett pussel (världen).


Kollektivt mänskligt medvetande någon? (Jung

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se