Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

When in doubt...

Av Eve - 18 juni 2010 23:25


... watch an x-men movie. Eller snarare, när du är förbannad, för att lugna ner mig. Konstigt nog hjälper det :) Eller tja, kanske är naturligt, efter alla de slagsmålen så gör man av med en del ilska, även om man inte gör något aktivt egentligen. Anledning till ilskan:


10.7 är ej reviderade som ni angivit. Ni visar därmed att ni inte klarar av kvalitatskontrollen och blir genom detta underkända på examinationen.

 


Era ritningar är väldigt dåliga!!! Gå igenom dessa med kontrollplanen som mall. Det kontrollerande gruppen har inte hittat allt. 



Nästa examenstillfälle är 20100810.


Tack för den menar jag. Konstruktivt och så också, era ritningar suger, men hur får ni försöka räkna ut själva. Alla vet ju att elever är tankeläsare och enkelt kan räkna ut vad lärare menar. Och schysst, med tanke på all jävla tid vi lagt ner på den kursen, känns väldigt bra att få det slängt i ansiktet då att det varit långt ifrån tillräckligt, nejdå vi borde väl suttit dubbelt så lång tid, suttit hela nätterna menar jag. Det är ju inte som att vi hade en annan kurs att tänka på, din jävla tenta samt din andra jävla inlämningsuppgift. 


Jag kan ha förståelse för att vi blev underkända, då vi missat att ändra texten på en ritning (det som menas med 10.7, texten på en ritning har fel storlek), det köper jag. Men att skriva att ritningarna är "väldigt dåliga" men sedan inte säga varför, det är bara jävligt, och väldigt respektlöst. Sedan kan man ju anmärka på tonen, låter verkligen på honom som om vi inte lärt oss någonting. Och det är ju inte som om vi struntat i din kontrollplan, vi har faktiskt kollat igenom den, innan vi lämnade in ritningarna! Kanske är den inte tillräckligt tydlig? Och det hade kanske underlättat om vi fått ut den innan vi började med dem, så hade vi sluppit och sitta och ändra en massa i slutändan ändå? Men nejdå, vi ska göra det så svårt som möjligt för eleverna, så de får gissa sig till hur de ska göra.


Men i slutändan, vems fel är det här? Det skulle möjligen inte kunna vara ditt fel för att du är en sådan dålig lärare? Hela jävla kursen är åt helvete, och det är banne mig inte vårt fel. Du har klarat av det alldeles bra själv, att fucka upp skiten. Hoppas du får sparken! 


Å andra sidan, varför är jag ens förvånad längre? Även de bästa av lärarna verka sakna någon viktigt insikt om hur det är för oss elever, den arbetsbörda vi har och den tid det faktiskt tar för oss, som är nybörjare, att göra saker. Det är kanske självklart för dem, men de har också hållit på med det ett par år, det har inte vi. Så ge oss för sjutton tid att lära oss! Borde sätta alla lärarna på skolbänken ett tag, så de finge mer förståelse tror jag... Och framför allt upplysa dem om att elever inte kan läsa tankar...


Behöver uppenbarligen lugna ner mig lite till... Och jo, appropå att lugna ner sig, det är väl kanske inte ens så bra idé att skriva ett mail och kalla honom gubbjävel, inkompetent och pervers? Så mail får vänta till jag lugnat ner mig... Men glatt blir det inte...


 
 
Ingen bild

A

20 juni 2010 17:08

Dubbla tiden hjälper inte... la 80h/vecka och slutsatsen är att vi gör fel för vi följde vad vår konsulthjälp sa till oss, plus lite annat dravel jag inte ens fattar. Komplettera fram innan 10 augusti... å hur /¤#%#"% tänker han sig att vi ska göra det mitt i sommaren utan tillgång på material eller programvaror och massor annat planerat.

Fattar inte ett jota av pedagogiken:

steg 1
Gör något för ni vet ändå inte vad ni ska göra... det kommer ändå att gå åt helvete för alla i slutändan oavsett vad ni gör.

steg 2
Ha föreläsning på det ni ska göra dag 1 två månad senare och upptäck en massa fel ni gjort

steg 3
Lämna in efter att stressat ihjäl er för att försöka göra om så mycket ni hinner av det ni upptäckt var fel på det man gjort två månader tidigare vilket betyder att ni borde gör om allt men det ges inte tid till. Dagen efter inlämning får ni reda på vad ni egentligen skulle ha gjort för uppgift och vad som överhuvudtaget är viktigt att göra.

steg 4
Försök kommenterar en annans grupps arbete från personer lika förvirrade som er själva... så kallad kamratuppfostran. Slå på den som ligger!

steg 5
Få kommentarer från examinatorn. "Av era 1000-tals fel som uppstått på grund av att jag är inkompetent nog att lära ut saker efter ni ska kunna dem har ni missat att fixa 1 promille... ni har FEL!!! Så skynda er att fixa under ert sommarlov för ni har nog inget viktigare planerat"

Sämsta kurs jag någonsin läst utan konkurrens!
Harré bra :p

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards