Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Jobb & äppelpaj

Av Eve - 18 augusti 2010 16:15


Var riktigt seg i morse, var inte alls kul att gå tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig i fyra dagar. Kände mig extremt omotiverad och fick nästan anstränga mig för att vara trevligt. Släppte dock ganska så fort, och lagom till förmiddagsfikat var jag glad igen. Och det hela gjordes ju inte sämre av att det bjöds på kakor. 


Sedan var ju problemet snarare att det var ont om jobb, såg ut att bli helt sysslolös först, försökte flytta runt lite men det gick inte. Till sist fick jag iaf ett städ (tillsammans med M) och efter det flöt det på, med matlådor (lite hjälp här med) och handling. Visserligen en händelselös sista halvtimma, men trevliga människor att prata med iaf så tiden gick rätt så fort. 


Var och hämtade ut ett paket med mina böcker sedan och när jag kom hem så bakade jag äppelpaj. Hade några äpplen i skafferiet som var fula utanpå, så det blev paj av dem istället. God sådan med vaniljsås. Och igår fick jag kladdkaka hos Anniz. Gott det med. 


Bara tre pass kvar att jobba nu, sedan börjar skolan igen. Första föreläsningen nästa torsdag som det ser ut nu.

 
ANNONS
 
Ingen bild

anniz

18 augusti 2010 19:13

åt upp restrerande av min äppelpaj igår, åt bara toppen av den, haha! Gott! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se