Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Back on track

Av Eve - 26 augusti 2010 13:27


Känns mycket bättre idag. Skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt, få lite rutiner och komma igång med plugg och så. Känns kul. Och trevligt att träffar vänner och så igen, även några försvunnit utomlands, så finns det ändå en del trevligt folk kvar som tur är. 


Vaknade i morse (efter att ha drömt om att jag var gravid med barn nummer tre (oklart vad jag fått de andra två ungarna ifrån) och skulle föda, men kändes som om jag var lite för smal för att vara i nionde månaden. Vaknade dock innan förlossningen kom igång på allvar, som tur var...) vid sextiden och trodde att klockan var åtta och det var dags att gå upp. Tände lampan, tittade på klockan och ojdå, den var visst inte åtta än. Lyckades somna om och vaknade igen tjugo över sju. Dock somnade jag om lite, bara för att vakna av mig själv och gå upp tio över åtta, innan klockan ringde vid tjugo över. Misstänker dock att det var en engångsföreteelse, tror inte det blir så att jag vaknar varje morgon av mig själv klockan sex hädanefter. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se