Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Tentapluggsstart

Av Eve - 12 oktober 2010 20:58


  Igång med tentaplugget då. Går helt okej hitills, jag pluggar i alla fall. Till skillnad från helgen, då jag mest sov eller satt framför datorn. Fast ifs sitter jag och plugga framför datorn nu en del, vilket inte är optimalt. En aning distraherande, kommer på alla möjliga småsaker jag bara måste kolla. Som vad tågbiljetter kostar om jag skulle resa hem efter sista tentan, eller vad tre böcker skulle kosta som jag funderar på att beställa till mig själv som belöning när tentorna är gjorda. Eller vad som går på tv ikväll. Eller om det kommit några skojiga mail. Men trots det får jag faktiskt en del gjort. Och i nuläget tror jag att jag hittat (eller återupptäckt) ett sätt som funkar, 20 min plugg följt av 10 min paus, i nuläget främst i form av lite Harry Dresden. Får hoppas det håller i sig, än är det långt kvar till sista tentan är gjord...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se