Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Snart över

Av Eve - 21 oktober 2010 23:21


Sista tentan i morgon då. Suttit i två dagar nu med engelsk grammatik (tog lite ledigt innan, i tisdags), tills det gått runt i huvudet. Förhoppningsvis går tentan bra ändå. Men alla jädrans verbformer (namnen på dem) vägrar sätta sig, och framför allt är konditionalisvarianterna ett stort problem. 


Och ikväll tränade jag för första gången på fyra veckor (tränings-DVD). Skitjobbigt. Men skönt såhär i efterhand. Ska försöka ta tag i det igen, var igång ett tag där, men sedan sket det sig, som det brukar göra. Och 20 min pass är precis lagom för mig, jag hinner inte tröttna alltför mycket utan klarar att hålla koncentrationen och viljan uppe. 


Efter tentan i morgon bär det av åt Skövde-hållet igen. Hade tänkt ha en helt pluggfri helg, men det blir inte så. Måste ta itu med nästa del i engelskan, om fonetik. Känns en aning flummigt. Men det ska väl lösa sig. Hade velat att lite ledigt efter den här tentaperioden, tre tentor sliter på sinnet. Får skylla mig själv dock som valde att läsa mer än heltid. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se