Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Mitt 2010 månad för månad

Av Eve - 31 december 2010 10:56


Januari: Gjorde upp tioårsplaner, drömde om att bli en barnlös galen gammal faster, träffade vänner jag inte sett på år och dag, funderade över packning som förökat sig, började ny termin med nya intressanta kurser, funderade över vad jag vill göra i framtiden efter skolan, insåg att jag var nästan blind och skaffade nya glasögon, drabbades av januariblues, misslyckades (återigen) med att tona håret, bloggen firade två år, funderade över utlandsstudier och drömde om att resa till Italien.   

Februari: Skissade på mitt bostadsområde, drömde om kolonner, gick på bio och    såg Wolfman samt Prinsessan och grodan, drabbades av insomnia light, längtade till våren, var på en intressant studieresa i Göteborg, gick på bokrean, gjorde upp läsplaner och lyssnade på HIM:s nya album.

Mars: Skar handen på olika saker (inklusive linjaler), kände mig skoltrött och sönderstressad av allt skolarbete, sökte sommarjobb (utan resultat), hade panik över alla tentor (3 st), satt och pluggade med M & S, längtade till våren, satt en hel natt och ritade i CAD

 för att hinna klart med mitt projekt, började cyklar igen efter vinterns uppehåll och stressade över de nya kurserna som började.   

   April: Tog ledigt över påsk, drömde om att flytta till någon ny plats, reflekterade över benmusklerna som försvann, fick en 5:a på en tenta jag trodde jag skulle bli underkänd på och reflekterade om framtidsplaner.

Maj: Var på en student (kusin, naturbruk), kände mig trött på att plugga, var förbannad på idiotiska lärare, åkte baklänges på en pakethållare, fyllde 23, var på Salsafest med A, K & E, bodde mer eller mindre i skolan (A helt), satt ytterligare en hel natt med skolarbete men kunde till sist lämna in skiten.

Juni: Packade och stängde ner lägenheten för sommaren, fick ett tråkigt besked men som löste sig via en lyckad operation, var på S&V:s inflyttningsfest och hade trevligt, fick sommarjobb via lite kontakter (och tur), njöt av att vara ledig, svor över en idiotlärare och träffade L samt lilla A för första gången.

Juli: Kollade till lägenheten samt besökte rosenträdgården i Rosenlund, var på Billingenhus med S & V, gömde mig från sommarvärmen (30 grader) i vår svala källare, bokade kryssning med S i november och träffade L & A igen.

Augusti: Bakade kladdkaka med Anniz, drömde om att flytta och kände mig ensam, svor ytterligare lite över idiotlärare och såg allt pluggmotivation som ledigheten inneburit gå upp i rök, flyttade ner till Jönköping igen, påbörjade sista året i skolan, bakade äppelpaj, stressade över utlandsstudier och cyklade i spöregn.

September: Var hos frisören men blev inte nöjd utan klippte mig själv senare, krånglade med skrivaren, pluggade med Anniz, övergav planer på studier i Mexiko, seglade med K&E och besökte segelbåtensdag med E där vi kom trea i ett race med trissjollar, röstade i valet och blev besviken över valresultatet, kände mig stressad och lyssnade på Sonata Arctica.

Oktober: Köpte ny mickro då den gamla gick sönder, gav upp tanken på utlandsstudier, tentapluggade (återigen 3 tentor), drömde om att bli klar i skolan, såg på Brothers&Sisters, svor över snön och namnen på verbformer, besökte en frisör igen men blev nöjd denna gång, såg fram emot nya kurser i skolan men svor över phonetics i engelskan.

November: Hade ångest över redovisningar, oroad mig över tidsbrist och resor som kom vid fel tidpunkter, blev underkänd på en tenta, svor över mörker och tidiga mornar, åkte till Köpenhamn på studieresa och på Ålandskryssning, svor över ett grupparbete som inte funkade, hittade en kamrat att göra ex-jobbet ihop med, hade ångest över skolarbete och kände mig orkeslös, drömde om jullov och ledighet från skolan.         

      

December: Ännu mer ångest över skolan, stress deluxe, hade besök av en mus under diskbänken och spenderade hela dagarna i datasalen i skolan, drömde om att få sova, kämpade vidare i motvind i skolan, oroade mig över att bli underkänd, skrev en ilsken kursutvärdering, såg på en avslagen Idol-final, försökte plugga inför tentor, svor över idiotlärare, fick jullov till sist, firade jul hemma i Skövde med familjen och försökte återhämta mig efter det här årets stress och ångest över skolarbetet.   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards