Direktlänk till inlägg 15 augusti 2011

Who You Are

Av Eve - 15 augusti 2011 18:30


Igår. Ett jobb att söka. Osäkerheten i huruvida jag är kvalificerad för det, om jag kan tillräckligt mycket. Fortfarande osäker på stora delar, och svårt när man inte hållt på med det på ett tag. Men samtidigt, om, ett stort om, ett stort steg framåt. Faktiskt få erfarenhet. Så kanske...


Idag, ett par jeans. Som passade för ett år sedan. Men inte nu. Mina stackars breda lår. Som blivit så hatade, fått utstå förakt, svordommar och slag. Men som jag nästan, nästan, slutit fred med. Ska det börja igen? Saker som egentligen inte spelar någon roll.


De senaste veckorna. Återigen alldeles för mycket sött. För mycket choklad. För mycket socker i olika former. Stort sötsug. Vetskapen om att jag inte borde. Ilskan över att känna att jag gör fel varje gång jag äter något som kan klassas som onyttigt. 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se