Alla inlägg under november 2011

Av Eve - 9 november 2011 09:44


Två (jobb)intervjuer inbokade framöver. En redan nästa vecka. Är redan nervös. 

Av Eve - 8 november 2011 21:59


Hade en intressant, om än bisarr, dröm häromnatten, som innehöll Buffy (& resten av gänget, tror jag, även om jag bara har en klar bild av Giles), mänsklighetens undergång då alla förvandlades till köttätande zombier (stället där de befann sig invaderades först av en förtrupp (nästan normala människor förutom att de var kannibaler), sedan kom tåg med sex miljoner zombieliknande människor som skulle äta upp de människor som fanns kvar (däribland Buffy & Co)). Varvid Buffy hade sex med en av kannibalerna som tog ett bett av hennes ben, och sedan en tjej (dominatrix) (då för att en person skulle kunna komma undan och gömma sig i vårt hus) samtidigt som någon tog kort. Sedan befann sig alla i en kyrka, eller snarare under en kyrka, mitt i där varelserna inte kunde komma in (helig mark), om de inte hoppade över på nåt sätt och landade i mitten. De kunde tydligen inte heller vistas i dagsljus. Så tydligen hade zombierna/kanibalerna drag av vampyrer i sig också.


Inpspiration: Tycker mig se inspiration från följande verk: Buffy (uppenbarligen), Vägen (bristen på mat, kanibalistiska tendenser), The Passage (ensam mänsklighet), Civilisationernas uppgång och fall (framför allt en passage om att rik=sist att svälta ihjäl och tanken på i-länder som invaderas av utsvultan befolkningar från u-länder när världen går ännu mer åt helvete). Kan inte säga annat än att det blev en intressant sammanblandning av intryck...

Av Eve - 8 november 2011 18:50


Mitt "sockeruppehåll" eller vad man ska kalla det går bra. Igår var första dagen då det inte kändes som ett problem. Idag var det tyvärr lite sämre igen och sötsuget större. Svårt att bryta ett beteende, att ta en sväng ut i köket då och då och kolla om det finns något gott i skafferiet. 


Kläderna har jag inte börjat kolla på än. Träningen, eller snarare promenader, har gått bra. Totalt har det blivit tre rundor, ner till vägen, runt lilla sjön och elljusspåret, och utöver det en sväng för att få ett papper underskrivet och postat. Uppmätt sträcka (enl. hitta.se) 14,6 km, vilket känns bra. Det svåra blir att fortsätta med det, lätt att bli lat. Preliminärt hade jag tänkt gå på tisdagar, torsdagar och söndagar, men det sket sig idag, så får se när det blir framöver.  

Meh

Av Eve - 7 november 2011 13:01


Mår illa, ont i magen och alllmänt sur. Läser lagtexter och fattar ingenting/hittar inte det jag vill. Fundrar på att ge upp skiten och utbilda mig till undersköterska istället. Om jag nu klarar av det...

Av Eve - 5 november 2011 17:51


Varit hyfsat produktiv idag och fått iväg ett tentaintyg, kollat upp så jag har all kurslitteratur i ena kursen som börjar nu (allt fanns att få tag i via nätet) samt lyssnat på en föreläsning i den kursen. I morgon tänkte jag ta itu med den andra kursen och kolla upp saker där samt sätta igång med läsning av litteraturen troligen. 


För övrigt så är det här med godisuppehåll riktigt jobbigt. Inte godis i sig egentligen, utan andra saker, såsom kakor, kex och glass. Vill ha mest hela tiden och jobbigt då att ha de hemma, lättillgängligt. Köpt hem lite cashew nötter men det är inte riktigt samma sak. Dock klarat mig ifrån det hitills. Får väl gå till affärn i morgon och köpa frukt om det fortsätter vara såhär jobbigt. 

Av Eve - 4 november 2011 16:47


Diskuterat småbarnsklädesfärger med en vän som snart ska ha barn. Hon tyckte blått kändes som en killfärg och skulle inte vilja ha blåa kläder till en flicka, om hon nu får det. Funderar nu på att (om hon får en flicka) köpa blåa kläder och ge henne. Bara för att jävlas. (Motsatsen, att köpa rosa kläder om hon får en pojk är jag nog för feg för, tyvärr)...

Sur

Av Eve - 3 november 2011 09:20


Gick och la mig stressad och nere, låg och vred mig en timme innan jag somnade. Klockan ringde första gången halv åtta, snoozade en timme och gick upp sur. Ser ut att bli en bra dag idag, eller inte. Får hoppas humöret är något bättre till jag ska jobba sen och efter det träffa S & V. 


Läst för övrigt igår kväll på Fb om en bekant som förutom att plugga heltid och göra ex-jobb även jobbar 75 % och pendlar 12 mil varje dag. Och som nu börjar tycket det är lite jobbigt. Har uppenbarligen ingenting att klaga över...

Av Eve - 2 november 2011 23:33


Fortsätter grubbla ikväll. Gillar inte de vägar min tankar tar. De frågor jag ställer mig själv. Vill inte gå för djup, då jag är rädd att jag inte kommer gilla svaren. Kanske mitt omedvetna som försöker sabotera för mig i största välmening. Eller kanske tvärtom, jag själv som försöker sabotera för mig. Inte värd glädje och lycka, eller något sådant. Känslomässigt udda och en produkt av mitt förflutna. Därmed, historier som återupprepar sig, denna gång med mig i rollen som förövare, någon annan som offer. 


Borde gå och lägga mig, men tror inte jag kommer kunna somna. Haft svårt att somna de senaste två nätterna, så varför skulle det gå bättre nu?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards