Direktlänk till inlägg 31 december 2011

Mitt 2011 månad för månad

Av Eve - 31 december 2011 21:15


Januari: En blöt nyårsafton som övergick i halka, påbörjade ett godisiuppehåll, lyssnade på Bonnie Tyler, pluggade för en omtenta, drömde om en större lägenhet, längtade till våren, påbörjade en ny kurs med ett stort projektarbete och drömde om att få långt hår igen.


Februari: Färgade håret mörkt, drömde om att resa, såg Trassel på bio med A & co, februariblues, besökte IKEA med Anniz och hennes syster och systerson, fick reda på att SG var gravid, satt och läsa i fönstersmygen, gick på en föreläsning om härskarteknik med Elin och arbetade vidare med projektgrupparbetet.


Mars: Kände att tiden sprang ifrån mig, krånglade med ArchiCAD i projektarbetet, gick på dans-prova-på-dag och dansade nio olika danser på fem timmar, såg ett "spöke" från det förflutna, flydde i snö, började dansa bugg och salsa, sa upp lägenheten, firade mamma samt såg The Adjustment Bureau på bio med A & co. 


April: Fixade ett nytt pass, var på jobbeintervju i Göteborg (fick det inte), började dansa Lindyhop, var ute med A & M, provade på medeltida dans, åt påskmiddag hemma hos Anniz, lekte kast med liten flicka på dansen, blev "mer än vän" med A, lästa om zombier, saknade rutiner, försökta lära gymnasieelever dansa salsa med A och hade drink- och LP-kväll hos E.


Maj: Hade problem med salsan, besökte Skottland med A, Erik, Elin & M och hade jättetrevligt, färgade håret rött (försökte iaf), misslyckades med att färga A:s hår, kände mig osäker inför framtiden, fyllde 24 utan allvarligare åldersnoja, fick sommarjobb, såg Pirates 4 på bio med bror, dansade vals, var på vårbal med A, E & Kr samt nystade garn.


       


Juni: Gick på examenshögtid och avslutningsmiddag med klassen, såg x-men first class på bio med A, Elin & T, gick på tre jobbintervjuer (två för samma jobb, fick inget av dem), hade opponering på ex-jobbet, var ute med två killar iklädda kilt, köpte polkagrisar i gränna och buggade på visingsö, packade ihop lägenheten, firade midsommar med A på landet, flyttade hem (till mina föräldrar) igen och började sommarjobba (hemtjänsten).


Juli: Var trött på att bo hemma, umgicks med A och träffade vänner, fick reda på att V är gravid, hade ont i ryggen, var ute och sprang för första gången på några år, åkte till Göteborg med A, dansade salsa på torget, såg sista HP-filmen på bio med A och träffade S:s pojk för första gången. Norge.


Augusti: Besökte Liseberg med S, A och Lisa, cycklade liggcykel i kjol (dum idé), besökte England med A, Cambride + Ringwood, körde vänstertrafik för första gången, träffade A:s syster, såg Monkeyworld i verkligheten, gick i New Forest och började plugga på distans.


           


September: Agerade flytt- och städhjälp åt A, körde hästtransport för första gången, besökte Karlskrona, kände att sommaren varit för kort, var stressad över pluggande och ekonomin, besökte Malmö och dansade salsa.


Oktober: Började jobba extra i hemtjänsten, fikade med Elin, träffade A:s släktingar, blev sugen på att klippa håret kort igen och lyssnade på Melissa Horn.


November: Hade pengaångest, funderade över tågåkande, grubblade, hade totalt godisstopp (sockeruppehåll), surade över lagtexter, hade två jobbintervjuer (negativt besked i ena, ännu inget besked i andra), dansade Lindyhop med A, besökte Borås för att disskutera ett grupparbete, lyssnade på Evanescence & Nightwish och fick ex-jobbet rättat av examinator till sist (komplettering).


December: Läste lagar, kände att hösten sprungit iväg, bowlade med A, Elin & Viktor i Jönköping samt åt libanesisk mat, monterade ihop en Ikea-säng, bakade julgodis i överflöd, firade jul, träffade massa släktingar i flera omgångar och firade nyår med A i Skara.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards