Alla inlägg under februari 2012

Av Eve - 8 februari 2012 15:14


Klarar ju ändå inte av någonting, varken att ringa ett jävla telefonsamtal eller svara på instuderingsfrågor. Lika bra att inse hur misslyckad jag är och hoppa av skiten.

Av Eve - 8 februari 2012 12:37


Får ingenting gjort. Inte ringt, knappt pluggat (i alla fall inte det som är mest relevant) och inte fått något annat vettigt gjort heller. Sett på ett avsnitt av Top Model Sverige. Och så finns det inget jag vill äta heller. Gröt känns väl inte riktigt som en okej lunch.

Av Eve - 7 februari 2012 20:40


En aning sur på ena kursen jag läser just nu. Den ges egentligen som campuskurs, men jag läser ett program som ges på distans, och där den ingår. Det har delvis anpassats efter oss (vi får göra inlämningsuppgifter istället för att delta i seminarier), men långt ifrån helt ut. Det ges föreläsningar i kursen, men vi som läser på distans har ingen möjlighet att ta del av dessa, då de inte spelas in och läggs ut. Detta tycker inte jag ger oss samma förutsättningar som de som läser den på campus. Jag hade kunnat acceptera det om jag valt den som fristående kurs och sedan begärt att kunna läsa den på distans, men inte nu när det faktiskt ingår i det kursprogram jag läser. Vidare så är det oklart i nuläget hur kommunikationen med lärare ska ske. I tidigare kurser så har vi haft ett discussion board där man kunnat skriva inlägg som lärare och andra elever kan läsa och svara på. Något sådant förekommer inte nu, och jag har inte fått något svar på varför. Förstår inte varför det inte kan lösas på något bättre sätt. Läste en kurs i höstas med liknande förutsättningar, men då spelades föreläsningar in med ljud och kommunikation med läraren skedde genom discussionboard, där han även la ut frågor som han fått på mailen med svar. Tråkigt när upplägget känns ogenomtänkt och det blir så stor skillnad när den andra kursen jag läser verkligen är anpassad efter att man ska kunna läsa den på distans. Funderar nu på om jag ska höra av mig till programansvarige redan nu och klaga, eller vänta och se lite hur det känns längre fram, det kanske funkar bra. Kan ju alltid klaga ordentligt i kursutvärderingen, men det känns som det är försent för min del då. Hade vi gjort den idag så hade jag av förklarliga skäl sågat kursen vid fotknölarna. 

Av Eve - 7 februari 2012 14:35


Går och skjuter upp ett samtal jag borde ringa, eftersom jag inte klarar av det. Hela grejen känns bara jobbig. Inte riktigt säker på exakt varför, mer än att jag har någon mildare form av telefonskräck. Önskar det fanns en femminuterslösning, för jag behöver ringa snarast, och inte vänta tills jag har råd att betala för att gå i terapi för att lösa det. Hitills skjutit upp det här åtminstone två veckor och det känns inte som det går åt rätt håll. Borde kanske ha maila istället, för att åtmistone få något gjort, men det känns som ringa är bättre, och då blir det istället inte av för att det känns för jobbigt. Hoppas på något vis att det ska kännas bättre efter att jag nu skrivit ner det och att det funkar som lindring tillräckligt mycket för att jag nu ska lyckas ringa.


Uppdatering: Nu ringt två gånger, varit upptaget båda gångerna (eller jag, andra gången så lät det som vanligt först och sedan började det tuta upptaget). Ger nu upp för idag, och siktar in mig på att ringa hela dagen i morgon. Eller nåt sådant, en gång i timmen sådär. Får hoppas det funkar.

Av Eve - 6 februari 2012 09:54


Illamående och fortsatt magont (till och från under ett par dagar nu) känns inte som någon bra start på den här veckan. Inte direkt sugen på att sitta och plugga nu, men har väl inte mycket val. 

Av Eve - 5 februari 2012 23:30


Köpt:

2 pärmar

3 böcker (kurslitteratur)


Rensat:

1 BH

4 par strumpbyxor/leggins

hårsaker

skrivbordslådor (blandat skräp)

dukar

pennor


Promenerat:

För kallt ute för att gå allför långt. Skyller på det i alla fall. Ingen lust att frysa kinderna av mig. Tycker det nog att jag varit ute överhuvudtaget, i 10-15 minusgrader. 


Mildare produkter:

Gick åt skogen. För känslig hy för soapwallas deoderant tydligen. Först irriterad hy (röd + utslag) och sedan började huden flagna. Kört utan två dagar nu när jag bara suttit hemma, men blir troligen ett återfall till en deo med aluminium ett tag, tills jag får hem nästa att pröva på. Får väl hoppas det finns nån som funkar bättre. Förutom överkänsligheten så var jag ändå inte helt nöjd, håller inte en hel dag som en "vanlig" deo, och då är frågan om det är värt det. Inte speciellt förtjust i lukten heller, men det hade jag väl kunnat ta om den funkat bra, vilket den nu inte gjorde på något plan.

Av Eve - 4 februari 2012 18:41


Köldknäpp, frusna kinder, torr hud, sims-spelande i kallt rum, läsande, uppskjutet pluggande, tedrickande, uteblivet biblioteksbesök, pärminköp.

Av Eve - 2 februari 2012 10:48


Alldeles för mycket att ta tag i, men inget lust att göra något. Skjuter upp saker lite till och gör något annat istället hela tiden. Går väl sådär med det mesta just nu. Ingen ordning på något.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards