Direktlänk till inlägg 7 mars 2012

Oro

Av Eve - 7 mars 2012 10:44


Det är mycket som snurrar runt i huvudet nu. Ångest över extrajobbet, att jag inte jobbat på länge och känsla av att jag inte vill jobba mer där, vilket mest hänger ihop med att jag känner mig osäker för att jag inte jobbat där på länge, så något av en ond cirkel. Inget fel på jobbet egentligen, men känner inte att jag har nån koll längre och då blir jag osäker. Smått ångest över framtida jobb, ett jobb jag ska söka som jag saknar tillräcklig erfarenhet för, praktik jag inte fått svar på. Och sen på det en skolarbete, speciellt ena kursen jag läser som jag inte känner att jag har någon koll på, och det blir inte bättre av att de på föreläsningssammanfattningarna tar upp lagparagrafer som inte hänvisats till i litteraturen och som jag därför inte vetat att jag borde läsa (nej jag läser inte hela lagarna, bara hänvisade paragrafer). Därtill inga föreläsningar så har ju ingen aning om vad de tar upp där, och ingen koll på om jag är inne på rätt spår. Fortfarande ingen information om tentan så har ingen aning om hur det förväntas gå till och vet inte ens om jag får göra den, om min ansökan om att få göra den på annan ort är godkänd eller inte. Och sedan det där jävla ex-jobbet som fortfarande inte är godkänt, skitkurs med skitlärare. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se