Alla inlägg under mars 2012

Av Eve - 11 mars 2012 22:27


A har varit här i några dagar nu. Blivit mycket pluggande ändå under den tiden, men hunnit med att umgås lite i alla fall. Pluggade torsdagen, sökte jobb, åt lunchbuffé och åkte till hans föräldrar på torsdgen, pluggade under lördagen och besökte hans farmor, gick promenad med hundarna, såg på melodifestivalen, idag promenerat och pluggat i solen. 


Läsandet går ursakta och med nuvarande lästakt så kommer jag få sitta 10 timmar för att läsa ut den här inlämningsuppgiftens kapitel (sitter och antecknar samtidigt eftersom jag inte kan koncenterar mig annars och då går det sjukt sakta). Grattis liksom. Och lär inte få tid att andas ut förrän den 26:e, då jag har två tentor inplanerade...

Oro

Av Eve - 7 mars 2012 10:44


Det är mycket som snurrar runt i huvudet nu. Ångest över extrajobbet, att jag inte jobbat på länge och känsla av att jag inte vill jobba mer där, vilket mest hänger ihop med att jag känner mig osäker för att jag inte jobbat där på länge, så något av en ond cirkel. Inget fel på jobbet egentligen, men känner inte att jag har nån koll längre och då blir jag osäker. Smått ångest över framtida jobb, ett jobb jag ska söka som jag saknar tillräcklig erfarenhet för, praktik jag inte fått svar på. Och sen på det en skolarbete, speciellt ena kursen jag läser som jag inte känner att jag har någon koll på, och det blir inte bättre av att de på föreläsningssammanfattningarna tar upp lagparagrafer som inte hänvisats till i litteraturen och som jag därför inte vetat att jag borde läsa (nej jag läser inte hela lagarna, bara hänvisade paragrafer). Därtill inga föreläsningar så har ju ingen aning om vad de tar upp där, och ingen koll på om jag är inne på rätt spår. Fortfarande ingen information om tentan så har ingen aning om hur det förväntas gå till och vet inte ens om jag får göra den, om min ansökan om att få göra den på annan ort är godkänd eller inte. Och sedan det där jävla ex-jobbet som fortfarande inte är godkänt, skitkurs med skitlärare. 

Av Eve - 4 mars 2012 23:30


Köpt:

1 teburk

1 tesil

2 BH:ar

6 böcker


Rensat:

2 linnen

1 t-shirt

2 böcker

1 pyjamas


Promenerat:

En längre promenad (en timme), kortare promenader med hundarna.

Av Eve - 3 mars 2012 22:36


Pluggandet har gått uselt idag, fått alldeles för lite gjort. Har kap 1-3 kvar att läsa i BBR i morgon, två stora dokument om ljud och tre mindre om brand, totalt på drygt 400 sidor. Och en inlämningsuppgift att skriva klart. Tanken var väl från början att jag skulla läsa kapitel i juridikkursen också, men det är helt uteslutet, som tur är ingen katastrof. Hatar att jag ska ha så dålig självdisciplin. Bästa vore ju att stänga ner datorn helt i morgon så jag inte fastnar, men eftersom jag inte har ljuddokumenten utskrivan, så har jag inte mycket val än att läsa dem på datorn, hinner inte skriva ut dem. 

Av Eve - 1 mars 2012 21:59


Bilen tillbaka, lite besviken över att jag aldrig fick köra/åka gasbilen (hyrbil). Vår/sommarjackan som plockades fram igår var lite för kall idag. Det går att köra en buss med öppna mittdörrar. Mellan två upplagor har man slagit ihop fyra kaptiel till ett. En aning elakt mot studenterna som har "fel" upplaga (senaste), känns en aning jobbigt att ha läst fel (och för många) kapitel. Mycket pluggande att göra fram till måndag så har gjort upp planering. Ska bara lyckas hålla den också. Får panik på att jag har för mycket grejer, vill bara hyra en kontainer och slänga allt. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards