Direktlänk till inlägg 14 augusti 2014

Lugnet i stormen

Av Eve - 14 augusti 2014 21:10


Uppe i varv i kväll så gav mig ut och joggade strax innan åtta. Hittade ett bra lunka-tempo, ett sådant där tempo där det känns som om man kan fortsätta hur länga som helst utan att bli trött, det bara flyter på. 45 min senare var jag hemma, utan och ha stannat och gått en enda gång, vilket är första gången på åtminstone fem eller sex år. Träningen ger äntligen lön för mödan. Och hjärnan verkar ha slappnat av något också. Meditiationen i att springa, bara låta kroppen jobba och tankarna komma och gå som de vill, ljuden från omgivningen som enda distraktion. Perfekt väder att springa i ikväll också, lagom varmt och i stort sett vindstilla. Sjön och havet var i stort sett spegelblanka, och allt sådär vackert. Lätt att glömma bort var det är jag bor, och ger mig inte ut och njuter av det så mycket som jag borde göra. Svårt att uppskatta det man har förrän det är för sent och det är borta. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

30

Av Eve - 15 maj 2017 20:28

  Känns inte som det är så stor skillnad mot 29 än. Haft en bra helg med besök av delar av familjen samt övernattning i Brösarp sön-mån. Vandring, lite spa och trerätters middag. Hundvänligt ställe så Spiridon fick vara med han också, även om han f...

Av Eve - 27 januari 2017 18:06

  En stor del av januari har redan gått, men bättre sent än aldrig. Tänkte i går köra månadsutmaningar, en grej per månad att undvika eller lägga till. Började i januari med en månad utan sötsaker, vilket har gått okej men sötsuget har inte försvun...

Av Eve - 3 januari 2017 17:45

  Efter att ha försökt prata engelska idag insåg jag hur totalt kass jag är på det. Min hör- och läsförståelse är ganska bra, men när det gäller att tala så låser det sig totalt. Visserligen är facktermer inom mitt yrkesområde något som är skitsvår...

Av Eve - 31 december 2016 17:15


      Julstädning och julpyntande, varit på julbord med jobbet, varit och kikat på handbollsem (gruppspelsmatcher, Ungern-Montenegro samt Danmark-Tjeckine) vilket var jättekul, sett Malmö Lucia på stortorget (stämningsfullt med kylslaget), var...

Av Eve - 24 december 2016 08:00

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se