Senaste inläggen

Av Eve - 5 augusti 2014 20:47


  

 


Kan inte minnas en sommar som denna på länge. En så lång period med högsommar värme och sol, med kvällar då det vid nio tiden känns för varmt att sitta på balkongen, och det först vid elva blir en temperatur ute som känns okej att vistas i. Att gå till jobbet på morgonen i shorts och t-shirt och känna att det är tillräckligt, gå hem vid halv fem och känna att det nog är för varmt egentligen. 


Bilder från Koster i helgen. Vid kusten fläktade det skönt, inåt land var det nästan väl varmt att gå.


ANNONS
Av Eve - 31 juli 2014 19:41


Haft semester, varit hundvakter och vandrat samt köpt regnkläder och vandringsryggsäck, käkat lunch på rådhuset med SB och fikat på Ålleberg med Anniz, cyklat med A, varit i Norrköping på Harry Potter-utställning samt gått på museum (varmt!) med A, varit orolig för pappa, varit i Västervik på visfestival och på Gotland med A samt hans föräldrar och deras hundar, beställt nya glasögon och klippt mig samt fått ett tråkigt besked om en kollega. 

ANNONS
Av Eve - 30 juni 2014 19:30


Firat A:s 25-årsdag, vandrat Kuststigen och upp mot Capri samt jobbat för mycket.

Av Eve - 27 juni 2014 20:35


Målet för nästa år är att inte plussa på flexen 20 timmar i juni innan semestern. Och inte jobba mer än 12 timmar sista dagen...

Av Eve - 18 juni 2014 19:04


Bara kört ett kort träningspass idag (jobbar aningens för mycket just nu så känner inte att jag hinner eller orkar mer...), men kändes bra och känner mig stark, vilket är en bra känsla. Inbillar mig att jag känner hur starka magmusklerna har blivit, och träningsverken sen måndagens korta pass sitter i så benen och ryggen känns starka även de. Önskar jag kunde spara känslan, och plocka fram den när det känns mer motigt, när jag känner att jag inte orkar någonting och att utvecklingen aldrig går framåt. 

Av Eve - 31 maj 2014 19:30


Vandrat en del av Bohusleden (Hästeskede till Strömstad), varit på jobbfest, firat A:s morfar med fikautflykt samt restaurangbesök på kvällen, fyllt år och firat det samt brorsans födelsedag, avvlivat andra hunden. 

27

Av Eve - 15 maj 2014 20:58


Tiden. Jag hittar den fortfarande inte. Den rinner undan, förbi, borta. Längtar tillbaka till känslan jag hade när jag precis börjat jobba, av att ha all tid i världen när jag kom hem från jobbet, eoner av tid, tid nog att hinna bli uttråkad på kvällarna. Nu har jag inte det, bara en gnagande känsla i magen av att inte hinna göra allt det där jag skulle vilja göra. Alla blogginlägg jag skulle skriva, alla böcker jag skulle läsa, alla serier jag vill se, podcastar jag vill lyssna på, intressanta bloggar jag vill läsa. Utöver det, träna, äta, städa. Tusen och åter tusen saker och aldrig tillräckligt med tid. 


Har någon idé om att försöka återskapa det genom att kraftigt begränsa min tid framför datorn (internettid). De första veckorna när jag flyttat hit var den enda surftid jag fick den när jag två dagar i veckan knatade bort till biblioteket och surfade på deras fria wifi. Övriga dagar stängde de ganska snart efter att jag slutat jobba så då var det ingen idé. Fick riktigt mycket läst vill jag minnas, och hade tid att hinna bli uttråkad. Kanske värt att pröva.


I övrigt funderar jag över framtiden, men är inte säker på vad jag vill. Tänker på J:s femårsplaner, över att försöka skapa ett liv utanför jobb och veckopendlande/distansförhållande. Kluven till det. Friheten i att bo själv, ofriheten i att ha uppbokade helger. Oförmågan av att ta tag i och faktiskt planera in saker, träffa vänner oftare, och även familjen. 


Lyssnar på HIM och återupptäcker hur bra de är, på något sätt så passande för dagen. Känns som det är en stor del av mig som formats av det, och den tiden av mitt liv. På gott och ont. 

Av Eve - 30 april 2014 19:30


Varit hundvakter, vandrat runt Flämsjön, varit på 60-årsfirande för mosters man, firat pappa, tränat en del, minskat köttätandet (begränsat till fisk & skaldjur).

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Another deadlock in the night med Blogkeen
Följ Another deadlock in the night med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se